Szöveges tájékoztató a 2015. év "gazdasági" eseményeiről

2016.02.11.

Együtt Mucsiért Alapítvány 2015. évi jelentősebb bevételei és kiadásai

 

A 2015. év igen kedvezően alakult az alapítványi bevételek szempontjából.

 

Év elején végre megérkezett a 2013. rendelkező évi személyi jövedelemadó felajánlások minket illető összege, 202 ezer forint.

Ezt a már oly régóta vágyott, - rendezvényeink hangosításához szükséges - eszközök beszerzésére fordítottuk. Beszerzésre került egy  Skytec CSA215 aktív hangfalpár, egy skytec pa hangfal állvány, egy SkyTec SMWBA15 aktív PA subwoofer, összesen 195.920.-forint értékben.

Alapítványunk sikeres pályázatot nyújtott be az Emberi Erőforrás Támogatáskezelőhöz, a Nemzeti Együttműködési Alapból 250.000.- forint működési támogatást nyertünk el.

Ebből az összegből kifizethettük honlapunk fenntartásának díját, bank és postaköltségeket, rendezvényeink eszközigényét fedezte. Tisztítószereket, irodaszereket vásároltunk. Eszközvásárlásra fordítható részéből egy fényképezőgépet vásároltunk.

Felújításra kerül továbbá a régi iskolaépületben székhelyül szolgáló termünk három igen elöregedett ablaka.Továbbá Együtt Mucsiért Alapítványos csapatöltözék beszerzésére is sor kerül.

Az összeg egyrésze egyszerűsített munkaviszonyban ellátott feladatok bérezésére szolgál. Lehetőséget biztosított, hogy a rendszeresen munkát végzőket, fellépőket anyagilag is elismerjük végre.

A mucsi önkormányzat szokásos évi működési támogatásra nyújtott 50ezer forintjából idei évben egy pingpongasztalt vásárolhattunk, mert a működésre a fenti pályázati összeget fordítottuk.

Megérkezett a 2014. évi személyi jövedelemadóból felajánlott összeg is, 245ezer forint.

Terveink között régóta szerepel egy fitnessz- és játszótér kialakítása Mucsiban, melyhez szükséges összeggel sajnos még nem rendelkezünk. Ezt szeretnénk pályázaton elnyerni. Keressük ennek lehetőségét, így ezen összegek a pályázat saját erő részét képezhetik.

 Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani minden segítőnknek, legyen szó anyagi, természetbeni hozzájárulásról, személyes közreműködésről.

                                             Együtt Mucsiért Alapítvány kuratóriuma

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!